Balik Kampong

KEMASKINI
Terima kasih kepada penjenguk blog kita.

Sumber: terima kasih razief

Catatan perjalanan
Dalam perjalanan balik kampong (dengan bas), pada jam 2.30 pagi 18 September 2009, saya dikejutkan dengan satu panggilan telefon “Jali M, Jali M, Jali M”, sayapun angkat dalam keadaan mamai, kata Jali “ooi lembu langgar keta Exora aku”. sayapun tanya dia di mana, jawabnya di Kg Pek. Habis kereta aku, katanya.

Sayapun minta telefon Sahabat (Mazlan namanya) di Machang untuk bantu Jali M. Nasib baik beliau angkat telefon dan pergo tolong Jali selesai masalahnya di Balai Polis Machang. Inilah antara sahabat yang angkat telefon ketika sahabat dalam kesusahan.

Nama Jali M dah tercatat antara orang dan kenderaa dirinya yang termasuk dalam Ops sikap tahun ini. Takziahlah kerana Exoranya tak selamat kepada Jali M, Syukur kerana Selamat. (Nota: Jali M merupakan webmaster Persada.Net.)

Terima kasih juga Lan yang tolong Jali M.

PENGUMUMAN KHAS
kadraya10 YAB Tuan Guru Dato’ Hj. Nik Abdul Aziz bin Nik Mat (Menteri Besar Kelantan) dengan sukacitanya mempersilakan Dato’/Datin/Tuan/Puan ke Majlis Mesra Aidilfitri pimpinan Kerajaan dengan anak-anak Kelantan di Perantauan 1430h/2009m, pada 2 syawal 1430h, jam 8:45 malam, bertempat di Dewan Konvensyen Kelantan Trade Centre, Kota Bharu.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: