Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Dan Batin

Terima kasih kepada yang hantar sms “SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN”.

kadraya

Daripada Cikgu Rashidi, katanya, “Ya Allah, Engkau muliakan dan sayangi saudaraku ini. Berkati keluarganya, sihatkan tubuh badannya, limpahkan rezekinya, jauhkan daripada fitnah, penganiayaan dan penghinaan, suburkan benih keimanan dengan penuh rasa kasih sayang serta taqwa. Makbulkan cita-citanya yang murni, Amiin ya Rabbal A’lamin.

Daripada Hadi, katanya, “Bule Posa jual air tebu, tebu ambik di Mantin, Selamat Hari Raya gu, maah zahir dan batin.

Daripada Irwan Harakah, katanya, “Kuat-kuat jaring ikan, hendak tetas disambung benang; Tidak tuan hamba lupakan, jantung di dalam lalu terkenang. Salam Idul Fitri Maaf Zahir batin.

Daripada Niklah, katanya, “Dalam kelembutan lidahada juga keterlanjuran kata, Dalam gurau dan senda, tentu ada yang terasa .. MOHON AMPUN DAN MAAF DIATAS SEGALANYA ..”

Daripada Samsol, katanya, “Dalam gurau ada terkata, Dalam bicara ada terkasar, Dalam tindakan ada terguris rasa … Kemaafan dipinta semoga terhapus dosa. Salam aidilfitri.

Daripada aFiQ (UIA), Abe Wel (Ipoh Perak), SM Syukor SB KB, G. Manimaran (Pengarang m-star), YB Abdul Fatah, Mejar (B) Baha, Ustaz Zulkifli Omar, PJ PAS NS, Dr Khairudin, Wai Wai Hotel Vistana mengucapkan Selamat Hari Raya aidil Fitri, Maaf Zahir Batin.

Daripada Dato’ Ibrahim Ali, katanya, “SALAM – Sempena Eidil Fitri 1430H Mohon Maaf Zahir Batin. Berkorban apa saja – Rebah Bangun Tetap membela kepentingan Ummahbangsaku.

Daripada Chukari, katanya, katanya ” Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin. Semoga tuan sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah.

Dan terima kasih semua dan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MULIA, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Email daripada Ahmad Nizam Ibrahim, katanya, “ASSALAMUALAIKUM w.b.t,
HAMPIR SEBULAN KITA BERPUASA, RAMADHAN HAMPIR TIBA KE PENGHUJUNGNYA….
SEMPENA SYAWAL YANG HAMPIR TIBA, INGIN SAYA MENGAMBIL KESEMPATAN INI UNTUK MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI…. SEGALA SALAH DAN SILAP SAMADA PERBUATAN MAUPUN KATA-KATA… YANG DI SENGAJAKAN MAUPUN TANPA DI SEDARI…. SAMADA SECARA PROFESIONAL ATAU PUN BERSIFAT INDIVIDU…… MAAF ZAHIR DAN BATIN SAYA POHONKAN.
DALAM KEGEMBIRAAN MENYAMBUT SYAWAL, SEMATKAN ROH DAN KEBERKATAN RAMADHAN AGAR KEKAL BERSAMA KITA SEPANJANG TAHUN. WASSALAM.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: