Majlis Makan Pulut Durian Amal Anak Darulnaim (PERSADA)

Persatuan Anak Darul Naim Selangor dan Wilayah Persekutuan (PERSADA) menjemput YB/Ybhg/Dato/Datin/Tuan/Puan/saudara/i khususnya Anak Kelantan Darulnaim ke “Majlis Jamuan Pulut Durian Amal” sempena menyambut bulan Ramadhan yang bakal kita hadapi sedikit masa lagi..

Sudah menjadi tradisi masyarakat kita di Kelantan apabila hampir bulan Ramadhan kebiasaannya majlis bekwoh sambut poso akan diadakan di rumah2 persendirian, masjid atau surau2 dikampung2 dan didesa.

Budaya baik inilah kita ingin tonjolkan kepada masyarakat kita di sini.. bersempena pula dgn musim durian maka rasanya sesuai sangat kita buat jamuan pulut durian yang menjadi makanan special masyarakat kelate..

Majlis akan diserikan dengan persembahan dikir barat (atas permintaan ramai..) – tengok pada budjet, cabutan bertuah, kunjungan tetamu istimewa dikalangan pemimpin masyarakat setempat dan pimpinan dari negri Kelantan.

Juga insyaallah pihak PERSADA akan menyampaikan sedikit sumbangan dari pihak PERSADA kepada golongan yang kurang bernasib baik dari sekitar Puchong.. Kepada yang berhajat bolehlah menyumbangkan derma berbentuk wang ringgit dan bahan2 makanan kepada pihak kami.

Kejayaan program makan laksa/laksam di Bangi baru2 ini harap dapat diulangi dgn cemerlang pada program kali ini.. kehadiran tuan/puan semua memeriahkan majlis amat2 kami alukan..

Datanglah beramai2 bersama kaum kerabat, keluarga dan juga sahabat tuan/puan.. juga sebarkanlah matlumat ini kepada semua kenalan tuan/puan kerana pengalaman program lepas kami dapati ramai yang tidak tahu.. semoga kelemahan tersebut dpt diatasi kali ini..

Kami amat mengalu2kan sumbangan dari pihak tuan/puan untuk menjayakan misi , visi dan matlamat persatuan melalui program kebajikan dan kemasyarakatan.. segala sumbangan tuan/puan boleh disalurkan kepada piahk kami dgn menghubungi Bendahari Sdr. Zainuha (0123619259) ATAU Setiausaha Sdr Razali (0176242252). – FB PERSADA

Peta di Bawah

Advertisements

Satu Respons

  1. Tahniah persada atas penganjuran majlis ini.. kemah set2 demo..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: