Iklan/ Derma

1. PENGUMUMAN
1. Jika anda ingin mengiklankan produk, perkhidmatan, program blog anda atau apa-apa sahaja, kami menyediakan perkhidmatan tersebut.

Ruangan Iklan ini disediakan dengan sedikit bayaran dikenakan iaitu sebanyak RM50.00 bagi tempoh sebulan. Syarat-syarat lain adalah ‘IKLAN YANG TIDAK LUCAH’.

Pihak kami berhak meng’edit’ maklumat-maklumat yang diberikan.

Jika bersetuju, Bayaran hendaklah dibuat atas nama WAN MOHD JOHARI BIN WAN OMAR ac CIMB No. 1460 0004184 529 dan jika dah bankin bayaran sila maklumkan melalui sms kepada 016 2034897 atau emailkan dan sertakan maklumat kepada email panglima.waejo@gmail.com

2. Tabung Kebajikan dan Pendidikan. Tabung ini diwujudkan bagi membantu pelajar-pelajar IPTA/IPTS dan pelbagai pihak yang kesempitan kewangan atas permintaan. Untuk tujuan membantu, sila bankin ke BIMB no 14023010028845 atau ac CIMB No. 1460 0004184 529 atas nama WAN MOHD JOHARI dan maklumkan melalui sms kepada 016 2034897 atau emailkan kepada panglima.waejo@gmail.com

3. “KIJANG CARE” ialah sebuah tabung yang ditubuhkan oleh Datuk Paduka Haji Husam bin Haji Musa untuk membantu orang-orang miskin dan yang memerlukan.

(“Kijang Care” is created by Datuk Paduka Haji Husam bin Haji Musa to help the poor and those who needed.)

Matlamat kami ialah untuk menjadikan “Kijang Care” sebagai sahabat anda. Oleh kerana “Kijang Care” masih lagi baru, bantuan anda amat diperlukan. Sumbangan dan pendapat amatlah diperlukan agar “Kijang Care” dapat membantu golongan yang memerlukan.

(Our goal is to make “Kijang Care” as your friend. Since it’s still new, we need your help. Donations and ideas is needed to ensure that “Kijang Care” will success to help those who needed.)

Marilah kita bersama-sama untuk membantu golongan yang memerlukan. Anda juga boleh menderma sama ada dalam bentuk kewangan mahupun barang-barang yang berguna seperti buku, pakaian dan lain-lain.

(Lets help those who needed. You can help by give some donation whether it’s money or the stuff that can be useful such as books, clothes, and etc.)

Akaun bank atas nama KIJANG CARE telah dibuka. Anda boleh mendermakan sumbangan anda ke 5122-4060-0597 (Maybank).

(We had already opened the bank account for KIJANG CARE. You can donate to 5122-4060-0597 (Maybank) )

4. Tabung Pembangunan Majlis Tindakan DUN Wakaf Bharu, Kelantan
Sumbangan diperlukan bagi menyiapkan Bangunan Majlis Tindakan DUN Wakaf Bharu diperlukan yang diwujudkan oleh PAS bagi menjalankan aktiviti masyarakat di sekitar Wakaf BHaru, Kelantan.

Sumbangan hendaklah dibuat atas nama TABUNG PEMBANGUNAN PAS MAJLIS TINDAKAN WAKAF BHARU atau bankin kepada akaun Bank Muamalat 03010004236713.

Sesiapa yang berminat boleh hubungi En. Shaari bin Che Yusof 014-8007692.

22 Respons

  1. kemas web kamu elok cantik..

  2. idup kelate…banyak bantuey…sapa ke dok…hok sepatutnye???????

  3. Assalamualaikum wr wb
    Para pembaca yang budiman, perkenalkan saya kepala sekolah/ketua PAUD (Pendidikan Anak Usia Dini) Fatimatuzzahra ingin sedikit berbagi cerita tentang keadaan sekolah kami saat ini.
    PAUD ini berdiri sejak tahun 2006 di tengah masyarakat kampung Cibarongbok di Sukabumi. Kebanyakan mata pencaharian para orangtua adalah sebagai petani dan buruh. Maka PAUD ini dirasa perlu didirikan untuk membantu pemerintah dalam pendidikan. PAUD ini tidak memungut biaya tinggi karena latar belakang para orangtua murid. Kami mendirikan PAUD ini hanya ingin mengajak kepada anak-anak untuk belajar dari usia dini. Lagipula pada usia 0-6 tahun adalah masa keemasan bagi anak, karena pada usia tersebut ilmu yang akan diberikan akan mudah diserap.
    Namun kondisi bangunan PAUD Fatimatuzzahra ini belum bisa disamakan dengan PAUD lainnya. Karena bangunannya belum sepenuhnya jadi karena keterbatasan biaya, maka sementara ini kami melaksanakan kegiatan belajar mengajar di dalam rumah berukuran 6 x 6 m. Sedangkan warga belajarnya (anak-anak yang belajar) berjumlah 51 anak. Dengan dibantu 4 tutor yang ada kami biasa melaksanakan kegiatan belajar mengajar seadanya. Karena kami belum mempunyai kantor untuk administrasi dan bangku-bangku untuk belajar pun dirasa belum cukup karena kami hanya memiliki bangku sebanyak 11 saja itu pun pinjam dari TPA yang ada di daerah sana.
    Harapan kami selanjutnya kepada para pembaca untuk mendonasikan sebagian hartanya untuk kemajuan pendidikan bagi anak usia dini ini. Jika para pembaca ingin melihat kondisi bangunan PAUD Fatimatuzzahra yang belum jadi, silakan mengunjungi kami di Jl. Caringin Ngumbang Rt.02/01 No.23 Dayeuh Luhur Warudoyong Kota Sukabumi. Dan jika ada yang ingin mendonasikan sebagian rizkinya untuk PAUD Fatimatuzzahra ini bisa di salurkan di ATM BNI 0026196492 atau Bank Muamalah 910 5452399. Atau menghubungi saya di 081584196486 a/n Fatimah Zahra Isnaini.
    Kiranya cukup sekian yang bisa kami sharing kan. Semoga Allah membalas kebaikan bapak/ibu yang ikut membantu PAUD Fatimatuzzahra ini.

    Fatimah Zahra Isnaini
    Jl. Caringin Ngumbang Rt.02/01 No.23
    Dayeuh Luhur Warudoyong
    Kota Sukabumi

    • salam ukhwah pada semua,,
      saya dengan rasa rendah diri memohon dapatlah semua rakyat malaysia yang berkemampuan agar dapatlah memberikan sedekah serba sedikit supaya dividennya dapatlah kita tuai pada akhirat kelak, janganlah dipersoalkan sangat akan kebenaran atau kebatilan permintaan sedekah tersebut. berilah dengan seikhlas hati tanpa mengharapkan balasan. menipu itu atara urusan allah, siapalah kita untuk menghukum seseorang itu,,, sama sama hambanya,,,

  4. askum
    yelatu……….

  5. letak iklan percuma di laman web http://www.mytadika.com

    peluang perniagaan tadika bagi bakal pesara dan orang awam: http://rahsiabisnestadika.com

  6. buat kerja menipu lebih besar dosa
    minta sedekah menipu lebih besar dosa
    becakap menipu lebih besar dosa
    makan harta menipu lebih besar dosa
    ceramah menipu lebih besar dosa
    tanam depu menipu lebih besar dosa

    • Sekarang ni dosa manusia beli…contoh rebut-rebut nak jadi Imam sedangkan ilmu agama ciput aja. Yang penting elaun masuk tiap bulan. Fikir-fikirkan..

  7. Sebenarnyo kalu nak membangun, atah usoho kito sediri. X soh dok bgatung kok re.

    Kalu kito x usoho guano nak maju. Ada duit pun habih ko ore lain x dok guno jugok.

    Kita usaha, buleh hasil kito guno. Kalu lebih kito sedekah.

    Kawe dok sini http://fkrmobile.wetpaint.com/

  8. Peluang menjadi Usahawan! Mari join Kak Ngah… Layari laman web Kak Ngah di http://myweb.roxer.com/my/jointventure

  9. http://myweb.roxer.com/my/jointventure Jom sertai Kak Ngah di FARM FRESH… Baca dulu

  10. mari kita buat duit.
    sumber pendapatan terkini.
    Program terhangat sehingga hari ini.

    http://www.perigiduit.com/?ref=mytuah

  11. Mari2 kita register dan berforum di http://www.tkodaily.net web alternatif yg di beri nafas baru

  12. Salam.. semoga sehat selalu..
    Kami berminat untuk beriklan dalam laman web tuan pada masa terdekat ini..
    bolehlah sekiranya berikan maklumat yang sewajarnya..
    sekian, terima kasih..

    Al-Azhar Media
    http://www.kamus-almiftah.com
    019 6644320

    Sila emailkan kepada panglima.waejo@gmail.com.

  13. Salam…Jgn lupa pradgr Album Amal Q-Har…Puisi Buatmu Tok Guru…layari http://www.youtube.com/watch?v=uMEVV5kN8O0 …Jualan online dibuka…lwti politikbanjar.blogspot.com. Berhibur sambil beramal.

    Sebarang maklumat lanjut, sila hubungi Pengurus Pemasaran En Muhammad Kosman di talin : 0192355441

  14. Tok wae dak pegang jawatan dalam Kijang Care ke? Semoga suksess terus!

  15. SALAM… SKG NI BANYK SGT Sindiket yang melibatkan minta sedekah atas dasar agama ni… minta yng nak minta sedekah ni tolong la guna saluran yang selayak nya sepertipergi ke masjid then baru la announce kat online setelah ada bukti.. bukan per… nati menjadi2 la plak penipuan kalu yg ni berjaya… prevent is better then cure.. xgitu eh 🙂

  16. untuk penawar penyakit kencing manis dan darah tinggi boleh layari http://www.akarrio.blogspot.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: